A levél szerint: A
2-amino-4-hidroxi-etilamino-anizol-szulfát
2-amino-3-hidroxipiridin
4 - amino - 2 - hidroxitoluol
4 - amino - m - kreszol
Aranyvessző illatos
5-amino-6-klór-o-o-krezol
Acai bogyó
6 - amino - m - kreszol
Acalypha indica
Acantospermum australes
Acerola
Acetanilid
Acetil-cedrén
Acetil-glükozamin
Acetil-tributil-citrát
Achillea Asiatica
Achyrant bicuspidum
Acronychia pedunculata
Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer
Adenanthera Pavonina
Aerosil
Aerva Lanata
Aframon
Agastache Svraskalá
Agave
Acacia catechu
Acacia senegal
Akác szürkészöld
Akrilamid
Akrilát kopolimerek
Albizia rózsaszín
Alfa-hidroxi savak
Alfalfa
Algin
Alkohol
Allantoin
Aloe csepegtetés
Aloe Vera
Alfa-glükán oligoszacharid
Alfa-izometil-ionon
Alstonia Scholaris
Alumina
Alumínium-citrát
Alumínium-hidroxid
Amalaki
Ametiszt
Ammónium-glicirrizát
Ammónium-hidroxid
Ammónium-lauril-szulfát
Ammónium-szulfát
Amodimetikon
Amyl Cinnamal
Amil-fahéjalkohol
Amil-szalicilát
Amyris Balsamifera
Ananász
Angelica officinalis
Anemarhena asfodelkova
Anethole
Anhidroxilit
Aniba rosaeodora
Tensides
Anisaldehid
Ánizs alkohol
Annatto (Cl 75120)
Antioxidánsok
Antokians
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Arab gumi
Arachidil-alkohol
Arachidil-glükozid
Aragonit
Aralia papírgyár
Aralia cordata
Aralia magas
Argania tüskés
Arginin
Arizéma amurská
Aaron a félénk
Aronia fekete
Articsóka
Ascophyllum nodosum
Aszkorbinsav-polipeptid
Asparagopsis armata
Astaxanthin
Astrocaryum murumuru
Atractylis velco
Avokádó
Babassu pálma
Bacillus coagulans
Badiaga Fluviatilis
Az igazi sztár
Kislevelű Bakopa
Balmina seprű
Shea vaj
Közös bambusz
Bambusa arundinacea szárpor
Banánfa
Banksia serrata
Gregor baobabja
Gyűrűs baobab
Baphia nitida
Barleria
Pamut gyógynövény
Bazilika szent
Basil igaz
Szalma ánizs
A nagy bogáncsvirág
Beheneth-10
Fekete szemű susánok
Fekete kardamom
Holly magyal levél
paraguayi magyal
Behentrimónium-klorid
Behentrimonium-metoszulfát
Behenil-alkohol
Behenil méhviasz
Kínai belamkanda
Fehérfejű fehércsőrű
Vas Beluga Beluga Beluga
Benedek az orvosi
Bentonit agyag
Benzaldehid
Benzizotiazolinon
Benzoe
Benzoesav
Benzofenon
Benzofenon-1
Benzofenon-9
Benzil-alkohol
Benzil-benzoát
Benzil-benzoát (természetes eredetű)
Béta-szitoszterin
Béta-karotin
Bis-aminopropil-dimetikon
Butil-acetát
Kalcium-alumínium-boroszilikát
Kalcium-aszkorbát
Kalcium-hidroxid
Kapril/Kapramidopropil-bétain
Kapril-kaprikus/kaprikus triglicerid
Kapril-glikol
Kapril-kapril-glükozid
Ceteareth - 20
Cetearil-alkohol
Cetil-alkohol
Mangán-klorid
A bárány csicseriborsó
Kókuszamidopropil-bétain
Kokamin-oxid
A kilencek
Diaminopirimidin-oxid
Diazolidinil-karbamid
Dikaprilil-karbonát
Dikálium-glicirrizát
Dinátrium-kokoil-glutamát
Dinátrium-pirofoszfát
Distarch-foszfát
Vas-ferrocianid
Kalcium-glükonát
Guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid
Hippophae Rhamnoidesamidopropil-bétain
Alfa liponsav
Astragalus
Béta-alanin
Delta-tokotrienol
Kálium-klorid
Kálium-jodid
DL-alfa-tokoferil-acetát
Kálium-citrát
Agaricus bisporus gomba kivonat
Epigallokatechin-gallát
Amiloglükozidáz
Foszfatidil-kolin
Foszfatidil-etanolamin
Foszfatidil-inozitol
L-arginin-alfa-ketoglutarát
Glükozamin-szulfát
A tannin topper
Magnézium-citrát
Magnézium L-aszkorbát
Magnézium-karbonát
Nátrium-bikarbonát
Magnézium-oxid
A kreatin magnézium kelátja
A-vitamin
Észak-amerikai ginseng
Imidazolidinil-karbamid
Vas-oxidok
Izoamil-laurát
Izoamil-P-metoxicinnamát
Izopropil-alkohol
Amiláz
Magnézium-glükonát
Kalcium-glükonát
Magnézium-biszglicinát
Az almafa
Amber
Alpha GPC
L-arginin
Ashwagandha
Afrikai csalán
Almaecet
Magnézium-treonát
Magnézium-biszglicinát
Magnézium-malát
Kreatin-monohidrát
Foszfatidil-szerin
Acetil-L-karnitin
Alum medical
Arab kávéfa
Agastache mexikói
Agave szizál
Articsóka kardvirág
Acetil-L-tirozin
Aktív szén
Alfa-galaktozidáz (Aspergillus nigerből)
Nátrium-alginát
Arabinogalaktán az amerikai vörösfenyőből
Aszkorbil-palmitát
Kálium-benzoát
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Kalcium D-glutarát
Articsóka kivonat
Arnica zuhany
Kalcium-foszfát
Magnézium-hidroxid
Nátrium-klorid
Málna - levelek
N-Acetil-L-cisztein
Kalcium-oxid
Természetes transz-rezveratrol
SAM-e
Kroszkarmellóz-nátrium
Kálium-szorbát
Magnézium-sztearát
Béta-glükanáz
Allicin
Alfa-linolénsav
Alfa karotin
Almasav
Avokádó olaj
Afrikai szilva
A pék
Kalcium-L-aszkorbát
AjiPure®
Kalcium-citrát
Vas-biszglicinát
Magnézium L-aszkorbát
Nátrium-citrát
Kalcium-D-pantotenát
Adenoszilkobalamin
Albion®
Nátrium-borát
Kalcium-karbonát
Sharp-PS®
Alanin
Menankinon-7
Menankinon-4
Magnézium-glicinát
Karnitin-tartarát
Aszparaginsav
Magnézium-szilikát
Arginin bázis
Cianidin-3-glükozid C3G
Magnézium-sztearát
PIRIDOXAL-5-FOSZFÁT
a-Bizabolol
Alpha-Pinene
béta-pinen
ActivAMP® a Gynostemma pentaphyllumból
a-Humulene
Articsóka levél
Nátrium-magnézium-klorofillin
Liposzómális C-vitamin
L-alanin
Kalcium-laurát
Aspergillopepszin
Az uridin-5'-monofoszfát dinátrium sója
Tokoferol keverékek Decanox MTS-90 G
Fűrészpálma kivonat (bogyók) Emed-SP
Afrikai pygeum kivonat (kéreg)
Riboflavin 5´-foszfát
Kalcium-szilikát
Aktivált szén kókuszdióhéjból
Aszkorbinsav QC
PureWay-C
Arjuna
Arhat
Aksamiticus decompositae
Apigenin
S-acetil-glutation
Hidratált szilícium-dioxid
Kalcium-glicerofoszfát
Pineamidopropil-betain
Aroma
Nátrium-szacharin
Nátrium-benzoát
Kálium-szorbát
Fekete szemű Susan - kivonat
Az aszkorbinsav sója
Nátrium-hialuronát
Ahnfeltia plicata
Disztearoil-etil-dimonium-klorid
Aralia mandzsu
Nátrium-kokoil-glutamát
Lauril-glükozid
Fenyőolaj poligliceril-6 észterek
Nátrium-kókusz-szulfát
Nátrium-laktát
Kvaternium-91
Polikvaternium-37
Alaria Esculenta
Sztearil-citrát
Amarant olaj
Szorbitán-kaprilát
Szacharóz-laurát
Szacharóz-dilaurát
Nátrium-hidroxid
Nátrium-szurfaktin
Szacharóz-palmitát
Tokoferol-acetát
Dikaprilil-éter
Jojoba-észterek
Nátrium-sztearoil-glutamát
Nátrium-karbomer
Palmitoil tripeptid-5
Dipeptid Diaminobutiril-benzilamid-diacetát
Aszkorbinsav/pomerinsav/citromsav/citrus aurantifolia polipeptidjei
Altaji csenkesz
Nátrium-poliakrilát
Kálium-hidroxid
Magnézium-alumínium-szilikát
Nátrium-kokoil-izetionát
Amaranthus spinosus
Atlasz cédrusolaj
Dracocephalum Nutans - olaj
Alpesi pártfogolt
Disztearoiletil-hidroxietil-monium-metoszulfát
A szibériai boróka gyümölcsei
Steareth-4
Nátrium-kaproil/Lauroil-laktilát
A kubebab babér terméséből nyert olaj
Arganolaj
Nátrium-keményítő oktenilszukcinát
Dinátrium-lauril-szulfoszukcinát
Nátrium-palmát
Nátrium-kokozát
Nátrium-pálmakernelát
Nátrium-kokoampoacetát
Ammónium-alumínium
Nátrium-cetearil-szulfát
Adzuki
Agave szirup
Anyák kerekei
Hexapeptid-11
Fenetil-alkohol
Aloe vera lé por
Nátrium-kokoil-alaninát
Izosztearil-alkohol
Nátrium-anizát
Nátrium-fitát
Nátrium-dehidroacetát
Nátrium-lauroil-glutamát
Dinátrium-kaprilil-glutamát
Nátrium-lauroil-szarkozinát
Nátrium-olivamfo-acetát
PCA gliceril-oleát
Szorbitán-olivate
Behenamidopropil-dimetilamin
Ornitin-alfa-ketoglutarát
Avobenzon
Nátrium-lauril-szulfát
alumínium-klórhidrát
Adaptogének
Bél-agy tengely
ATP
A máj szteatózisa
Az artériák meszesedése
Agyi köd
Aminosavak
Akne
Aquamin
Akut szívinfarktus
A máj nem alkoholos steatózisa
Angina
Adenozin
Acetilkolin
Laktóz-intolerancia
fekete ló teszt
meggylé
Kálium-citrát
Kálium-citrát
Kalcium D-glikarát
Kelta só
Shilajit
Blog
Ivási rend: Hogyan biztosítható a megfelelő hidratálás
Az ivás az optimális egészség és fittség fenntartásának egyik alapvető pillére. A felnőttek testének 60%-a víz, amely számos testi funkcióban játszik létfontosságú szerepet, például a testhőmérséklet szabályozásában, a tápanyagok szállításában, a salakanyagok kiválasztásában és az anyagcsere-folyamatok támogatásában. A megfelelő ivás hozzájárul a kiszáradás megelőzéséhez, és biztosítja a szervek és rendszerek megfelelő működését. A következő cikkben a megfelelő folyadékbevitel fontosságát, a vízigényt befolyásoló tényezőket és a megfelelő ivásra vonatkozó ajánlásokat tekintjük át.
Másnaposság ellenőrzés alatt: Mi okozza és hogyan lehet enyhíteni
A másnaposság olyan kellemetlen állapot, amely a túlzott alkoholfogyasztás után jelentkezik. Jellemzően fejfájás, hányinger, fáradtság, szájszárazság, valamint fény- és zajérzékenység jelentkezik. Bár az intenzitása egyéni, az okok megértése és az enyhítésének módja nagyban javíthatja a fárasztó éjszaka utáni felépülést.
Marhaszervek: A táplálkozási kincs a tányéron
A marhaszerveknek, más néven pacalnak, nagy hagyománya van a gasztronómiában. Bár régebben az étrend gyakori részét képezték, mára fogyasztásuk némileg eltűnt. Pedig nemcsak megfizethetőek, hanem rendkívül táplálóak is. Ebben a cikkben a marhaszervek főbb fajtáit, előnyeiket és a konyhában való felhasználási lehetőségeiket tekintjük át.