A levél szerint: L
Acetil-cedrén
Acetil-glükozamin
Acetil-tributil-citrát
Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer
Alfa-hidroxi savak
Alfa-glükán oligoszacharid
Alfa-izometil-ionon
Alumínium-citrát
Alumínium-hidroxid
Ammónium-lauril-szulfát
Amil-fahéjalkohol
Amil-szalicilát
Tensides
Anisaldehid
Ánizs alkohol
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Arab gumi
Arachidil-alkohol
Arachidil-glükozid
Aragonit
Aralia papírgyár
Aralia cordata
Aralia magas
Argania tüskés
Arginin
Arizéma amurská
Aaron a félénk
Aronia fekete
Articsóka
Ascophyllum nodosum
Aszkorbinsav-polipeptid
Asparagopsis armata
Astaxanthin
Astrocaryum murumuru
Atractylis velco
Avokádó
Babassu pálma
Bacillus coagulans
Badiaga Fluviatilis
Az igazi sztár
Kislevelű Bakopa
Balmina seprű
Shea vaj
Közös bambusz
Bambusa arundinacea szárpor
Banánfa
Banksia serrata
Gregor baobabja
Gyűrűs baobab
Baphia nitida
Barleria
Pamut gyógynövény
Bazilika szent
Basil igaz
Szalma ánizs
A nagy bogáncsvirág
Beheneth-10
Fekete szemű susánok
Fekete kardamom
Holly magyal levél
paraguayi magyal
Behentrimónium-klorid
Behentrimonium-metoszulfát
Behenil-alkohol
Behenil méhviasz
Kínai belamkanda
Fehérfejű fehércsőrű
Vas Beluga Beluga Beluga
Benedek az orvosi
Bentonit agyag
Benzaldehid
Benzizotiazolinon
Benzoe
Benzoesav
Benzofenon
Benzofenon-1
Benzofenon-9
Benzil-alkohol
Benzil-benzoát
Benzil-benzoát (természetes eredetű)
Benzil-fahéjamat
Benzil-szalicilát
Benzil-szalicilát (természetes eredetű)
Butil-acetát
Butil-metoxidibenzoil-metán
Butilén-glikol
Butilfenil-metilpropionál
Kalcium-alumínium-boroszilikát
Kalcium-aszkorbát
Kalcium-hidroxid
Kapril/Kapramidopropil-bétain
Kapril-kaprikus/kaprikus triglicerid
Kapril-glikol
Kapril-kapril-glükozid
Cetearil-alkohol
Cetil-alkohol
Cetil-betain
Cetil-palmitát
Kolin-klorid
Kókuszamidopropil-bétain
Kokozil-prolin
Decil-glükozid
Dl-C12-13 alkil-malát
Diazolidinil-karbamid
Dikaprilil-karbonát
Dimetil-pabamidopropil-laurdimonium-tozilát
Dikálium-glicirrizát
Etil-benzoát
Etil-laktát
Etil-tozilamid
Etilhexil-metoxicinnamát
Kalcium-glükonát
Glicerin-foszfoszkolin
Gliceril-behenát
Gliceril-kaprilát
Gliceril-laurát
Gliceril-oleát
Gliceril-palmitát
Gliceril-palmitát-laktát
Glicerin-sztearát
Glicerin-sztearát-citrát
Glicerin-indecil-dekilénát
Glikol-disztearát
Hexil-fahéj
Hippophae Rhamnoidesamidopropil-bétain
L-Leucin
Delta-tokotrienol
Kálium-klorid
Kálium-jodid
DL-alfa-tokoferil-acetát
Kálium-citrát
L-izoleucin
L-Valin
Laktáz
Lipáz
Epigallokatechin-gallát
Lime illóolaj
Foszfatidil-kolin
Foszfatidil-etanolamin
Foszfatidil-inozitol
L-arginin-alfa-ketoglutarát
Glükozamin-szulfát
Magnézium L-aszkorbát
Imidazolidinil-karbamid
Jodopropinil-butil-karbamát
Izoamil-laurát
Izoamil-P-metoxicinnamát
Izopropil-alkohol
Izopropil- mirisztát
Izopropil-palmitát
Kalcium-glükonát
lucfenyő gomba
L-arginin
L-Ornithine
L-Glutamin
Lenmagolaj
L-karnozin
L-metionin
L-Proline
Likopin
Lichen
Lutein
Lombhullató szúrós körte
Citrullin-malát
Foszfatidil-szerin
Acetil-L-karnitin
Lavender officinalis
L-leucin
L-lizin
Linolsav
Lactobacillus acidophilus
Libamoly
Laposlevelű szőlő
Acetil-L-tirozin
Alfa-galaktozidáz (Aspergillus nigerből)
Aszkorbil-palmitát
Kálium-benzoát
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Kalcium D-glutarát
Lagerstroemia levélkivonat
Kalcium-foszfát
Indol-3-karbinol
Lactobacillus casei
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus salivarius
Lignán kivonat lenmagból
Málna - levelek
Szilícium-dioxid
Kalcium-oxid
Szilícium-dioxid
Kroszkarmellóz-nátrium
Kálium-szorbát
L-theanine
Lacotbacillus rhamnosus
Alfa-linolénsav
Lenmag
L-szelenometionin
Lítium
Kalcium-L-aszkorbát
LipoSan ULTRA ®
Kalcium-citrát
Magnézium L-aszkorbát
Kalcium-D-pantotenát
5-LOXIN®
Lila kukorica
Kalcium-karbonát
Molibdén-glicinát
L-treonin
L-fenilalanin
L-tirozin
Szeder - levelek
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus brevis
Lactobacillus Gasseri
Lactobacillus bulgaricus
Lactobacillus fermentum
Lactobacillus reuteri
PIRIDOXAL-5-FOSZFÁT
L-cisztein-hidroklorid
L-lizin-hidroklorid
L-hisztidin-hidroklorid
L-szerin
Limonen
Linalool
Alpha-Pinene
Hidroxipropil-cellulóz
Leucoselect®
Liposzómális C-vitamin
L-alanin
Kalcium-laurát
Tokoferol keverékek Decanox MTS-90 G
Fűrészpálma kivonat (bogyók) Emed-SP
Riboflavin 5´-foszfát
Kalcium-szilikát
Lactobacillus helveticus
Lila vad
LipoCellTech
Lutemax 2020
Hidratált szilícium-dioxid
Kalcium-glicerofoszfát
Pineamidopropil-betain
Kálium-szorbát
Rutinil-dinátrium-diszulfát
Heptil-glükozid
Lophanthus anisatus
Disztearoil-etil-dimonium-klorid
Laminaria angustata
Poligliceril-6-kaprilát
Poligliceril-3-kokozát
Poligliceril-4-kaprát
Poligliceril-6 Ricinoleát
Lauril-glükozid
Fenyőolaj poligliceril-6 észterek
Retinil-palmitát
Nátrium-laktát
Polikvaternium-37
Cetil-észterek
Sztearil-citrát
Fenil-trimetikon
Szacharóz-laurát
Hidroxietil-cellulóz
Poligliceril-6 oleát
Poligliceril-10-oleát
Tokoferol-acetát
Metil-glükóz-szeszkvisztearát
Dikaprilil-éter
Izopropil-Jojobát
Glicerin-linolénát
Lecitin
Fitoszteril-kanolát
Palmitoil tripeptid-5
Dipeptid Diaminobutiril-benzilamid-diacetát
Kálium-hidroxid
Poligliceril-6-sztearát
Dracocephalum Nutans - olaj
Lenmagolaj
Disztearoiletil-hidroxietil-monium-metoszulfát
Levendulaolaj orvosi
Levendulaolaj
Dinátrium-lauril-szulfoszukcinát
Lysolecithin
Poligliceril-3-dicitrát/stearát
Trietil-citrát
Fenetil-alkohol
Lichen nagyobb
Poligliceril-3-poliricinoleát
Poligliceril-2-szeszkvisztearát
Izosztearil-alkohol
Poligliceril-3-diizosztearát
Poligliceril-2-dipolihidroxisztearát
Nátrium-lauroil-glutamát
Nátrium-lauroil-szarkozinát
PCA gliceril-oleát
Etilhexil-sztearát
Etil-lauroil-arginát HCl
Poligliceril-3 rizs branát
Levendula hibrid virágvíz
Behenamidopropil-dimetilamin
Lactobacillus acidophillus
Lignany
Polietilén-glikol
Nátrium-lauril-szulfát
alumínium-klórhidrát
Lucuma
Bél-agy tengely
Liofilizálás
Laurinsav
Laktóz-intolerancia
meggylé
Kálium-citrát
Kálium-citrát
Kalcium D-glikarát
Kelta só
Shilajit
Blog
Ivási rend: Hogyan biztosítható a megfelelő hidratálás
Az ivás az optimális egészség és fittség fenntartásának egyik alapvető pillére. A felnőttek testének 60%-a víz, amely számos testi funkcióban játszik létfontosságú szerepet, például a testhőmérséklet szabályozásában, a tápanyagok szállításában, a salakanyagok kiválasztásában és az anyagcsere-folyamatok támogatásában. A megfelelő ivás hozzájárul a kiszáradás megelőzéséhez, és biztosítja a szervek és rendszerek megfelelő működését. A következő cikkben a megfelelő folyadékbevitel fontosságát, a vízigényt befolyásoló tényezőket és a megfelelő ivásra vonatkozó ajánlásokat tekintjük át.
Másnaposság ellenőrzés alatt: Mi okozza és hogyan lehet enyhíteni
A másnaposság olyan kellemetlen állapot, amely a túlzott alkoholfogyasztás után jelentkezik. Jellemzően fejfájás, hányinger, fáradtság, szájszárazság, valamint fény- és zajérzékenység jelentkezik. Bár az intenzitása egyéni, az okok megértése és az enyhítésének módja nagyban javíthatja a fárasztó éjszaka utáni felépülést.
Marhaszervek: A táplálkozási kincs a tányéron
A marhaszerveknek, más néven pacalnak, nagy hagyománya van a gasztronómiában. Bár régebben az étrend gyakori részét képezték, mára fogyasztásuk némileg eltűnt. Pedig nemcsak megfizethetőek, hanem rendkívül táplálóak is. Ebben a cikkben a marhaszervek főbb fajtáit, előnyeiket és a konyhában való felhasználási lehetőségeiket tekintjük át.