A levél szerint: H
3 - hexenol
1- hidroxietil-4,5-diamino-pirazol-szulfát
1,2 - hexadiol
4 - hidroxipropilamino-3 - nitrofenol
6 - hidroxi-indolok
Alfa-hidroxi savak
Alumínium-hidroxid
Ammónium-hidroxid
Anisaldehid
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Arachidil-alkohol
Arachidil-glükozid
Aralia papírgyár
Arginin
Arizéma amurská
Ascophyllum nodosum
Aszkorbinsav-polipeptid
Astaxanthin
Atractylis velco
Babassu pálma
Az igazi sztár
Kislevelű Bakopa
Gyűrűs baobab
Basil igaz
Szalma ánizs
A nagy bogáncsvirág
Beheneth-10
Fekete szemű susánok
Fekete kardamom
Holly magyal levél
paraguayi magyal
Behentrimónium-klorid
Behentrimonium-metoszulfát
Behenil-alkohol
Kínai belamkanda
Vas Beluga Beluga Beluga
Benedek az orvosi
Bentonit agyag
Benzizotiazolinon
Benzofenon
Benzofenon-9
Benzil-alkohol
Kalcium-hidroxid
Ceteareth - 20
Ceteth - 2
Hop rotary
Distarch-foszfát
Háromrészes dupla fogazat
Etilhexil-metoxicinnamát
Guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid
Haematococcus pluvialis
Harpagophytum procumbnes
Hektorit
Heliotropin
Hexil-fahéj
Hippophae Rhamnoidesamidopropil-bétain
Hisztidin
Hawthorn egymagvú
Honeybush
HPMC kapszula
Epigallokatechin-gallát
Hajdina
Hialuronsav
Himalája só
Hidrolizált tejsavó koncentrátum
Hidroxiprolin
5-HTP
Homárok
Hal kollagén
Hericium
Hisztamin
Homoktövis
Hyssop officinalis
Heartwort
Hemicelluláz
Magnézium-hidroxid
Hypromelosa
Hólyag
Huperzin A
Homoszolát
Hidroxi-citromsav (HCA)
Sharp-PS®
L-hisztidin-hidroklorid
Hidrolizált I. és III. típusú kollagén (szarvasmarha)
Alpha-Pinene
Hesperidin
Hidroxipropil-cellulóz
a-Humulene
Hidroxi-citromsav
piridoxin-hidroklorid
hidrolizált I. típusú kollagén
Hidratált szilícium-dioxid
Hidrogénezett keményítő-hidrolizátum
Homoktövis - kivonat
Homoktövis gyümölcsolaj
Hóvirág kivonat
Heptil-glükozid
Nátrium-hialuronát
Hidrolizált búzafehérje
Hidrolizált növényi fehérje
Hársfavirág víz
Hidrolizált rizsfehérje
Hidrogénezett szójaolaj
Szacharóz-laurát
Szacharóz-dilaurát
Nátrium-hidroxid
Hidroxietil-cellulóz
Homoktövis gyümölcsvíz
Szacharóz-palmitát
Hydroxycitronellal
Hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid
Homoktövis
Kálium-hidroxid
Dracocephalum Nutans - olaj
Hidrolizált lupin fehérje
Disztearoiletil-hidroxietil-monium-metoszulfát
Steareth-4
Hidrogénezett ricinusolaj
Hidrolizált kukoricakeményítő
Hazai almafa
Hexapeptid-11
Hidrolizált algin
Hidrolizált jojobaészterek
Hidrogénezett pálma gliceridek citrátja
Etilhexil-sztearát
Behenamidopropil-dimetilamin
Homosalate
Hematoencephalic gát
Hipertónia
Helicobacter pylori
Crohn-betegség
Hiperkalcémia
Homeosztázis
Hipoglikémia
Hiperglikémia
Hidroxiprolin
Shilajit
Blog
Ivási rend: Hogyan biztosítható a megfelelő hidratálás
Az ivás az optimális egészség és fittség fenntartásának egyik alapvető pillére. A felnőttek testének 60%-a víz, amely számos testi funkcióban játszik létfontosságú szerepet, például a testhőmérséklet szabályozásában, a tápanyagok szállításában, a salakanyagok kiválasztásában és az anyagcsere-folyamatok támogatásában. A megfelelő ivás hozzájárul a kiszáradás megelőzéséhez, és biztosítja a szervek és rendszerek megfelelő működését. A következő cikkben a megfelelő folyadékbevitel fontosságát, a vízigényt befolyásoló tényezőket és a megfelelő ivásra vonatkozó ajánlásokat tekintjük át.
Másnaposság ellenőrzés alatt: Mi okozza és hogyan lehet enyhíteni
A másnaposság olyan kellemetlen állapot, amely a túlzott alkoholfogyasztás után jelentkezik. Jellemzően fejfájás, hányinger, fáradtság, szájszárazság, valamint fény- és zajérzékenység jelentkezik. Bár az intenzitása egyéni, az okok megértése és az enyhítésének módja nagyban javíthatja a fárasztó éjszaka utáni felépülést.
Marhaszervek: A táplálkozási kincs a tányéron
A marhaszerveknek, más néven pacalnak, nagy hagyománya van a gasztronómiában. Bár régebben az étrend gyakori részét képezték, mára fogyasztásuk némileg eltűnt. Pedig nemcsak megfizethetőek, hanem rendkívül táplálóak is. Ebben a cikkben a marhaszervek főbb fajtáit, előnyeiket és a konyhában való felhasználási lehetőségeiket tekintjük át.