Kattintson ide a BrainMarket.cz oldalra

Keresse meg a kompozíciót

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

A levél szerint: E

Acetil-cedrén Acetil-glükozamin Acetil-tributil-citrát Anisaldehid Ánizs alkohol Annatto (Cl 75120) Antokians Apatit Aphanizomenon flos-aquae Aquilegia sibirica Arab gumi Arachidil-alkohol Arachidil-glükozid Aragonit Aralia papírgyár Aralia cordata Aralia magas Argania tüskés Arginin Arizéma amurská Aaron a félénk Aronia fekete Articsóka Ascophyllum nodosum Aszkorbinsav-polipeptid Asparagopsis armata Astaxanthin Astrocaryum murumuru Atractylis velco Avokádó Babassu pálma Bacillus coagulans Badiaga Fluviatilis Az igazi sztár Kislevelű Bakopa Balmina seprű Shea vaj Közös bambusz Bambusa arundinacea szárpor Banánfa Banksia serrata Gregor baobabja Gyűrűs baobab Baphia nitida Barleria Pamut gyógynövény Bazilika szent Basil igaz Szalma ánizs A nagy bogáncsvirág Beheneth-10 Fekete szemű susánok Fekete kardamom Holly magyal levél paraguayi magyal Behentrimónium-klorid Behentrimonium-metoszulfát Behenil-alkohol Behenil méhviasz Kínai belamkanda Fehérfejű fehércsőrű Vas Beluga Beluga Beluga Benedek az orvosi Bentonit agyag Benzaldehid Benzizotiazolinon Benzoe Benzoesav Benzofenon Benzofenon-1 Benzofenon-9 Benzil-alkohol Benzil-benzoát Benzil-benzoát (természetes eredetű) Benzil-fahéjamat Benzil-szalicilát Benzil-szalicilát (természetes eredetű) Béta-szitoszterin Béta-karotin Erdei fenyő Butilén-glikol Butilfenil-metilpropionál Ceteareth - 20 Cetearil-alkohol Ceteth - 2 Cetrimonium-bromid Cetrimonium-klorid Cetil-alkohol Cetil-betain Cetil-palmitát Ehető lencse Decil-glükozid Dextrin-palmitát Dimetil-pabamidopropil-laurdimonium-tozilát Ectoin EDTA Elemi Embelia ribes Escin Esculin Etanolamin Etil-benzoát Etil-laktát Etil-tozilamid Etilhexil-metoxicinnamát Etilhexilglicerin Etidronsav Eukaliptol Eucalyptus citriodora Eucalyptus globulus Eucalyptus polybractea Eucalyptus radiata Eucalyptus staigeriana Eugenol Glicerin-foszfoszkolin Gliceril-behenát Gliceril-kaprilát Gliceril-laurát Gliceril-oleát Gliceril-palmitát Gliceril-palmitát-laktát Glicerin-sztearát Glicerin-sztearát-citrát Glicerin-indecil-dekilénát Hexil-fahéj Hippophae Rhamnoidesamidopropil-bétain európai rágcsáló Elm fa Béta-alanin Delta-tokotrienol Szuperoxid-dizmutáz Dikoffein-malát E-vitamin Esther C Echinacea Ecdysterone Energiaérték Enzimek Epigallokatechin-gallát Eritritol Endoproteáz Egyiptomi kömény Elektrolitok Foszfatidil-etanolamin Magnézium-citrát Magnézium L-aszkorbát Magnézium-karbonát Magnézium-oxid Elecampane Észak-amerikai ginseng Magnézium-glükonát Magnézium-biszglicinát Erdei almafa Eper Elvetett árpa Magnézium-treonát Magnézium-biszglicinát Epsom só Magnézium-malát Kreatin-monohidrát Acetil-L-karnitin eurázsiai földimókus Európai olajfa Eurázsiai vízililiom Ezüst mochna Európai karabély Acetil-L-tirozin Bifidobacterium lactis (Bl-04) Magnézium-hidroxid Réz-klorofillin Természetes transz-rezveratrol SAM-e Kroszkarmellóz-nátrium Magnézium-sztearát Elvetett retek Béta-glükanáz EPA Ellagsav Réz-citrát Magnézium L-aszkorbát Réz-biszglicinát Molibdén-glicinát Menankinon-7 Menankinon-4 Magnézium-glicinát Szeder - levelek Magnézium-szilikát Extra szűz olívaolaj Magnézium-sztearát béta-pinen kvercetin-dihidrát Tokoferol keverékek Decanox MTS-90 G Fűrészpálma kivonat (bogyók) Emed-SP EstroG-100 szabadalmaztatott keverék Réz-glükonát PureWay-C Endokannabinoid rendszer Hidrogénezett keményítő-hidrolizátum Empetrum Nigrum gyümölcslé Pineamidopropil-betain Fekete szemű Susan - kivonat Heptil-glükozid Disztearoil-etil-dimonium-klorid Poligliceril-6-kaprilát Poligliceril-3-kokozát Poligliceril-4-kaprát Poligliceril-6 Ricinoleát Fenyőolaj poligliceril-6 észterek Retinil-palmitát Kvaternium-91 Cetrimonium-metoszulfát Polikvaternium-37 Cetil-észterek Sztearil-citrát Fenil-trimetikon Eukaliptusz olaj Hidroxietil-cellulóz Poligliceril-6 oleát Poligliceril-10-oleát Tokoferol-acetát Metil-glükóz-szeszkvisztearát Glicerin-linolénát Fitoszteril-kanolát Palmitoil tripeptid-5 Dipeptid Diaminobutiril-benzilamid-diacetát Poligliceril-6-sztearát Magnézium-alumínium-szilikát Eperfa olaj Dracocephalum Nutans - olaj Disztearoiletil-hidroxietil-monium-metoszulfát Steareth-4 PEG-75 mályvacukorolaj Hexapeptid-11 Poligliceril-3-dicitrát/stearát Trietil-citrát Fenetil-alkohol Nitrogén-oxid Ezüst hársfavirág bimbó kivonat Elvetett uborka Poligliceril-3-poliricinoleát Poligliceril-2-szeszkvisztearát Izosztearil-alkohol Poligliceril-3-diizosztearát Poligliceril-2-dipolihidroxisztearát PCA gliceril-oleát Etilhexil-sztearát Etil-lauroil-arginát HCl Poligliceril-3 rizs branát Behenamidopropil-dimetilamin Endokrin károsítók Szuperoxid-dizmutáz Polietilén-glikol Enterosolvent kapszula Bél-agy tengely Endometriózis Emésztőenzimek Egy kóbor ideg meggylé Kálium-citrát Kálium-citrát Kalcium D-glikarát Kelta só Shilajit

Blog

Ivási rend: Hogyan biztosítható a megfelelő hidratálás
Ivási rend: Hogyan biztosítható a megfelelő hidratálás
Az ivás az optimális egészség és fittség fenntartásának egyik alapvető pillére. A felnőttek testének 60%-a víz, amely számos testi funkcióban játszik létfontosságú szerepet, például a testhőmérséklet szabályozásában, a tápanyagok szállításában, a salakanyagok kiválasztásában és az anyagcsere-folyamatok támogatásában. A megfelelő ivás hozzájárul a kiszáradás megelőzéséhez, és biztosítja a szervek és rendszerek megfelelő működését. A következő cikkben a megfelelő folyadékbevitel fontosságát, a vízigényt befolyásoló tényezőket és a megfelelő ivásra vonatkozó ajánlásokat tekintjük át.
Másnaposság ellenőrzés alatt: Mi okozza és hogyan lehet enyhíteni
Másnaposság ellenőrzés alatt: Mi okozza és hogyan lehet enyhíteni
A másnaposság olyan kellemetlen állapot, amely a túlzott alkoholfogyasztás után jelentkezik. Jellemzően fejfájás, hányinger, fáradtság, szájszárazság, valamint fény- és zajérzékenység jelentkezik. Bár az intenzitása egyéni, az okok megértése és az enyhítésének módja nagyban javíthatja a fárasztó éjszaka utáni felépülést.
 Marhaszervek: A táplálkozási kincs a tányéron
Marhaszervek: A táplálkozási kincs a tányéron
A marhaszerveknek, más néven pacalnak, nagy hagyománya van a gasztronómiában. Bár régebben az étrend gyakori részét képezték, mára fogyasztásuk némileg eltűnt. Pedig nemcsak megfizethetőek, hanem rendkívül táplálóak is. Ebben a cikkben a marhaszervek főbb fajtáit, előnyeiket és a konyhában való felhasználási lehetőségeiket tekintjük át.