Kattintson ide a BrainMarket.cz oldalra

Méh méhpempő

Osztályozás:

A méhpempő rendkívül gazdag tápanyagokban , különösen fehérjékben és aminosavakban. Mind a 8 létfontosságú aminosavat is tartalmazza, amelyeket a szervezet nem képes saját maga szintetizálni. B5-vitaminban, amelyet gyakran energiavitaminnak is neveznek, a leggazdagabb természetes élelmiszer.

Az összes, az egészségünk szempontjából fontos vitamint is tartalmazza, köztük A, B-komplex, C, D, E és K vitaminokat. A méhpempő nagyon jó forrása az ásványi anyagoknak, köztük a vasnak, a foszfornak és a réznek>


Mire jó a méhpempő az ember számára?

    • növeli az ember átfogó teljesítőképességét
    • megelőzi a civilizációs betegségek kialakulását
    • kedvezően hat az ember ideg- és hormonrendszerére
    • pozitívan hat az élet meghosszabbítására és minőségére
    • kifejezett antibiotikus képességgel rendelkezik
    • előnyös a hörgőasztma esetén, visszatérő felső légúti gyulladásoknál
    • növeli a vírusos betegségekkel szembeni ellenálló képességet
    • az érelmeszesedésnél, kiegyensúlyozza a vérnyomást, csökkenti a vér koleszterinszintjét
    • javítja a vérképzést
    • infarktus előtti szívproblémáknál, korrigálja az állapotot
    • jótékonyan hat a pszichére, az idegrendszerre és az alvásra
    • segít a szexuális aktivitás fokozásában
    • kozmetikában jótékony regeneráló hatásúnak bizonyult, csökkenti a ráncokat
    • csökkenti a gyógyszerek toxicitását, javítja a máj- és bélműködést

    A méhpempő vizet, szénhidrátokat, fehérjéket, zsírokat, B-vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz.

Keresse meg a kompozíciót

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z