Kattintson ide a BrainMarket.cz oldalra

Perga pollen

Osztályozás:
Egyéb nevek:
Méhpempő, Perga, Szent János kenyér
Perga méhpempő (más néven méhkenyér) kétségtelenül összetett élelmiszer, mivel vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket és tápanyagokat tartalmaz. És hogyan készül a Perga? A méhek a méhsejtek sejtjeiben tárolják tartalékaikat, majd méhviasszal és mézzel biztosítják és megőrzik a virágport. A virágpor ezután egy hosszú erjesztési folyamaton megy keresztül. Az erjedés a kevés mézzel ellátott méhsejtekben zajlik. Ez alapvetően olyan méhpempő, amelyet egy ideig a kaptárban hagytak, és természetes erjedés következett be. A virágpor nagyon fontos a méhek számára, mert ez a táplálékuk. Ezért nevezik méhkenyérnek vagy karalábénak.

Ez a termék különösen alkalmas vegetáriánusok számára. Az erjedésnek köszönhetően a Perga akár 4-szer nagyobb biológiai hozzáférhetőséggel rendelkezik a méhpempőhöz képest.

Keresse meg a kompozíciót

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z